Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:
dneska mela anavy AIO zatezkavaci test na prochazku a nasledne dospinkani. Oblekla jsem ji po 12 a malej se probudil v pul 5 a krasne drzela, byla nasakla, uplne procurana, ale vse na vlozkach a jen vepredu to mel mokry az na svchnich, ale okolo vse suchy
jednicka ![]()
ahoj!
holky, jsem tu jediná tak „ujetá“
, že nedávám sklady ze čtverců? včera jsem na to definitivně rezignovala, na mě to motání fakt není…
jsem měla přednaskládané plíny na novosklad a včera jsem je zase rozkládala s tím, že holt budou jen na utírání pusy. no ale při tom rozkládání plín jsem objevila ameriku - mi došlo, že čč můžu dávat stejně jako vv do thirstiesek narovno
tak aspoň těch mých 40 kousků využiju
to, že sklad udrží bobek mi je fuk - např. teď čekám už osmý den a nic! dávám jí teď jednu krásnou plínu za druhou a přemlouvám jí, ať si je pokřtí bobkem a ona prostě ne-e ![]()
včera jsem taky poprvé nasadila anavu (taky nezabrala
) a dala jsem jí jen s tou dlouhou vkládačkou a navrch fleesáčky. po třech hodinách vkládačka načůraná, gaťky zvrchu suché, tudíž i fleesáčky naprosto netknuté!
![]()
careynka píše:
dneska mela anavy AIO zatezkavaci test na prochazku a nasledne dospinkani. Oblekla jsem ji po 12 a malej se probudil v pul 5 a krasne drzela, byla nasakla, uplne procurana, ale vse na vlozkach a jen vepredu to mel mokry az na svchnich, ale okolo vse suchy
kde bydlíš, že můžeš jít s mimčem ven? tady je mráz jako prase, se neodvažuju vylézt ven, tak jen dávám spát k otevřenému oknu (a už mi z toho doma hrabe
)
Ahoj holky, pořád válčím s čč a bohužel, čč vyhrávají
. Ráda bych zkusila nějaký kalhotkový (než mě to látkování úplně odradí a vrátím se k jednorázovkám) - poradíte jaký? Malý je docela baculík, má silnější „kejtičky“
, tak mám strach, aby ho to nějak netlačilo. Zatím bych zkusila třeba cca dvě plíny a pak by se vidělo. Prodává se toho ale docela hodně, tak mi z toho jde hlava kolem
.
ja teda taky nechodim ven a ani mi to nechybi, fuj do takovy zimy jdu jenom kdyz musim jako treba dneska
to je tak kdyz se u rodicu necha komplet hygienicka vybava…
jinak muj chlap je doma, je pekne nachcipanej a kdyz mu rikam aby k maly nechodil tak blizko tak zjistim ze si s ni povida a je od ni tak na 30centaku, bych ho zabila
dneska uz mam ja knedlik v krku a holka totalne plnej nos a odsavacku mam na nic ta nase neodsava tak nevim co s tim budu delat, leda se podivat po novy..
evi.an píše:
Ahoj holky, pořád válčím s čč a bohužel, čč vyhrávají. Ráda bych zkusila nějaký kalhotkový (než mě to látkování úplně odradí a vrátím se k jednorázovkám) - poradíte jaký? Malý je docela baculík, má silnější „kejtičky“
, tak mám strach, aby ho to nějak netlačilo. Zatím bych zkusila třeba cca dvě plíny a pak by se vidělo. Prodává se toho ale docela hodně, tak mi z toho jde hlava kolem
.
a co zkusit vicevrstevny kdyz mas ty svrchnaky, to by mohlo byt v pohode ja jsem s nima spokojena, ale jestli chces vylozene kalhotkovy tak myslim, ze to taky nebude problem, ja v tom teda nejsem uplnej prebornik ale holky ti tu urcite poradej co by ho nemuselo skrtit… ted mam novy popoliny panda a nejsou uplne marny ale mala neni az takovej cvalik ![]()
Ahojky
my jsme z hor(viz avatar dole) a mame tady dnes minus 15st,coz jeste beru jako uchazejici,takze dam dceri do kocaru berankovy fusak a NA KOCAR IGELITOVOU PLASTENKU,cimz ji znacne oteplim prostredi vevnitr,ktere dycha......
A jeste je dobre rici,ze ji davam pouze pyzamko a NA TO HNED KOMBINEZU plus TENKOU BAVLNENOU CEPICKU,na to kapuci z kombinezy:-)
evi ono hlavně záleží jak často prcek kadí, pokud málo často, tak bych se nebála těch čč na rovno, pokud hodně často, tak asi fakt jedině kalhotková plínka, či zavazovačky.
S kalhotkových plínek je toho na trhu hodně, nejlepší bude když si sama něco vyzkoušíš a zjistíš zda vám to vyhovuje, ono se takto fakt blbě radí, každéu dítěti sedne něco jiného.
Zuzi šťastný to člověk, že ti malá tak často nekadí. ![]()
evi, já právě boj s čtvercema vzdala! co používám: vv do pul thirsties narovno. pak samodoma pastelky a pak už jen samý kalhotkovky: kapsovka bum genius (přijde mi, že tenhle střih nám sedí zatím nejlíp, takže pokud se chcete někdo nějaké zbavit, beru!) itti bitti sio M, merinostar S a nově anavy (zatím uvedená do provozu jen jedna plenka, sio ještě čekají na pokřtění
) takhle mi to vyhovuje a další značky asi ani zkoušet nebudu. ![]()
Katy, šťastný? Ona ty intervaly pořád víc natahuje - ke konci šestinedělí to bylo tak co 3 dny. A teď naposled to bylo po týdnu a teď už 8 a stále čekám
až to pustí, tak to abych evakuovala barák ![]()
koukám, že vbavlnce mají ve vánoční akci bambinex! používáte ho tu ještě někdo? já ho ještě vlastně pořádně nevyzkoušela na kakoše, zda vypere ![]()
zuzanecka81 píše:
koukám, že vbavlnce mají ve vánoční akci bambinex! používáte ho tu ještě někdo? já ho ještě vlastně pořádně nevyzkoušela na kakoše, zda vypere
Vypere, teda nám vždy vypral.
zuzanecka81 píše:careynka píše:kde bydlíš, že můžeš jít s mimčem ven? tady je mráz jako prase, se neodvažuju vylézt ven, tak jen dávám spát k otevřenému oknu (a už mi z toho doma hrabe
dneska mela anavy AIO zatezkavaci test na prochazku a nasledne dospinkani. Oblekla jsem ji po 12 a malej se probudil v pul 5 a krasne drzela, byla nasakla, uplne procurana, ale vse na vlozkach a jen vepredu to mel mokry az na svchnich, ale okolo vse suchy)
ja bydlim mezi prahou a varama, mrzne tu taky pekne, ale malyho pekne nabalim a pod fusakem ma jeste deku, z jedny strany z latky a tu mu tahnu az pres cumak a udelam mu takovou kukan, kde ma teploucko ![]()
No malej to má různě, je schopný pos.. se dvakrát za den nebo taky jednou za tři dny
. Fakt se to nedá odhadnout, stejně jako se nedá odhadnout barva a konzistence
, o množství nemluvě… Ach jo.
Ty vícevrstevný plíny se nějak skládají nebo se šoupnou do svrchňáků na rovno? Fakt teď nevím, do čeho se mám pustit, jen vím, že čč pro mě asi moc nejsou. Přebalování mi trvá věky, pak to nebaví ani mě, ani malého. ![]()
evi.an píše:
No malej to má různě, je schopný pos.. se dvakrát za den nebo taky jednou za tři dny. Fakt se to nedá odhadnout, stejně jako se nedá odhadnout barva a konzistence
, o množství nemluvě… Ach jo.Ty vícevrstevný plíny se nějak skládají nebo se šoupnou do svrchňáků na rovno? Fakt teď nevím, do čeho se mám pustit, jen vím, že čč pro mě asi moc nejsou. Přebalování mi trvá věky, pak to nebaví ani mě, ani malého.
jj narovno, ty slabsi strany slozis na tu prostredni silnou a soupnes do svrvchnaku